Over verhaal

Blinckstar maakt tijdloze eigenwijze sieraden. Opvallend en stoer. Met oog voor het vrouwelijke en elegante.

Paulien Nooter ontwerpt alles zelf en is de eigenaresse.

In 1995 op de middelbare komt haar liefde voor kralen en sieraden tot uitbarsting. En dat hield eigenlijk nooit meer op.In 2000 volgt ze de opleiding tot goudsmid. En richt ze gelijk ook haar eerste bedrijf op, 'Beadaway', een van de eerste kralen-webshops van Nederland. Vanaf 2004 en de jaren daarop werkt ze als ontwerpster voor diverse bekende sieradenmerken. In 2010 gaat ze solo (zie: foto). En richt ze Blinckstar op. Ook weer een van de eerste, zo niet de eerste, online shop die zich richt op (uitsluitend) gold filled sieraden.

Met plezier en succes : )

Hoe doet ze dat

Wij maken al onze sieraden met de hand, met een team van fantastische dames uit de omgeving, die stiekem veel liefde in elke afzonderlijke creatie stoppen. Nou.. zo stiekem is het eigenlijk niet eens.., dat merk je wel als je het om doet.

Onze sieraden maken we van materialen van over de hele wereld, zoals half-edelstenen, parelmoer, schelp, zoetwaterparels, glas, hout, keramiek en allerlei andere interessante, bijzondere en mooie grondstoffen.

Per jaar heeft Blinckstar een zomer- en een wintercollectie. We werken voornamelijk met gold filled sieraden en onderdelen. De hoogste kwaliteit die tegelijk voor iedereen bereikbaar is.

Check al onze sieraden; armbanden, kettingen, oorbellen en nog veel meer in onze webshop. De nieuwe collectie AW 2023 is onderweg.

Kernwoorden: duurzaam, tijdloos en blijvende blijheid. Klassieke creaties wisselen smiley's of opruiende teksten met elkaar af.

Als je het eenmaal doorhebt, dan kom je ook steeds weer bij ons terug. Let maar op.